Endret: 3 jul 2018     Opprettet: 13 jun 2018

Velkommen til nye bsulven.no

Ny hjemmeside er endelig lansert

Mange av dere har sikkert i løpet av det siste året vært innom hjemmesiden til sameiet på bsulven.no, og opplevd at ting har vært alt annet enn på stell. Dessverre ble siden utsatt for diverse angrep, og viktig og nyttig informasjon forsvant i mengden av tull og reklame.

Vi kan derfor nå gledelig meddele at vi nå har fått opprettet nye hjemmesider her på bsulven.no, gjennom Obos sitt hjemmesidesystem HerBorVi.no. Fordelene vi da får er at tilgang til innlogging følger til en hver tid sittende styremedlemmer, det blir automatisk oppdaterte dokumenter som vedtekter, husordensregler og protokoller, og siden skal ellers være enkel å bruke og oppdatere.

Vi har foreløpig gått for en billigere variant, som betyr at det på hver side vil være to annonser fra Obos. Disse vil være merket med "Annonse" over seg, så ikke forveksle dette med innhold fra sameiet. Om siden viser seg å være en suksess, vil vi vurdere å oppgradere abonnementet for å slippe disse annonsene.

Nå til å begynne med har vi fokusert på å få over generell informasjon om sameiet som lå på de gamle sidene, som praktisk informasjon og linker til vaskerisidene, samt ikke minst få opp informasjonssider om bygge-/fasadeprosjektet som pågår om dagen. Hjemmesiden her vil bli fortløpende oppdatert underveis med informasjon og svar på spørsmål, så sørg for å sjekke innom i ny og ne.

Da er det bare til å ønske velkommen til nye bsulven.no, og skulle det være noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med styret!