Endret: 11 nov 2018     Opprettet: 10 nov 2018

Oppdatert info om fremdrift rehabilitering kommer 15.november

Videre litt info om reklame, sikkerhet og biltrafikk i området...

Fremdrift

Oppdatert info om fremdriften kommer 15. november. Selvaag har byggemøte med alle entreprenørene dagen før. Det vil da fremkomme hva som blir ferdig til  jul. Alle betongarbeider er estimert ferdig før jul. Det jobbes også for å spikre en endelig plan over når og hvor rekkverk, vinduer og fasader skal påstartes og avsluttes. Den er ute på godkjenning hos entreprenørene og vil bli lagt ut såsnart den er klar.

 

Reklame

Det er  hengt opp reklame om tilbud på byggevask i forbindelse med skifte av vindu fra et firma Renhold AS. Dette ligger også i en del postkasser. Vi gjør oppmerksom på at bhk og styret IKKE kjenner til dette. I dette tilfelle er firma visstnok ikke registrert i Brønnøysundregisteret og heller ikke i Renholdsregisteret ( som er et register over godkjente renholdsfirmaer). Vi regner med at det vil dukke opp mer reklame i postkassene fra firma som tilbyr diverse tjenester. Spør oss gjerne på bhk@bsulven.no.

Fint med tips fra sameiere på reklame som kan skape tvil hvor det kommer fra.

 

Trafikk i området og sikkerhet

Det er til tider stor trafikk i området med mye unødvendig ut og innkjøring. Det gjelder særlig plan 1 hvor det skaper problemer med varelevering og jobbflyt til rehabiliteringsprosjektet. Dette problemet vil øke når det kommer snø.

Vi observerer innkjøring av pizzabud, besøkende og andre til tider i full fart inn og ut av området. Dette setter barn og andre i stor fare i tillegg til at det skaper problemer for de som jobber på prosjektet. Vi oppfordrer alle til å stoppe all unødvendig innkjøring.

Vi håper å slippe og sette igang tiltak som medfører ekstra kostnader.

 

Sikkerhet balkonger og annet.

All ferdsel på avstengte terrasser er forbudt!

Dersom beboere observerer noe kan være fare for sikkerhet ber vi om at det umiddelbart blir rapportert til bhk@bsulven.no eller på  sms til 93433256. Skriv også hvem som melder med telefon og hvor du bor. Her er det bedre med enn bekymringsmelding for mye enn for lite!

 

Spørsmål i forbindelse med utførte arbeider eller klager

Send melding til bhk@bsulven slik at vi har skriftlig dokumentasjon vi kan følge opp.

Husk skrive navn, adresse og leilighetsnummer. Det gjør det lettere å raskt følge opp saken.

 

Hilsen bhk