15 okt 2019

CONTAINER kommer 28.-29 oktober 2019. Benytt anledingen å bli kvitt rusk og rask.

Det blir utplassert container for mindre fraksjoner restavfall - rusk og rask - foran Ulvenveien 117 og 123 i tidsrommet 28. og 29. oktober 2019. (Container blir hentet 30.okt)

Du kan ikke kaste:

  • hvitevarer og elektriske apparater
  • større fraksjoner fra oppussing som feks kjøkkeninnredninger
  • annet avfall som du kan levere i våre ordinære avfallsbeholdere (matavfall, glass- og metallemballasje og papir)

Maling / farlig avfall kan settes utenfor vaktmesterens lager ved Ulvenveien 125 B i samme tidsrom ( 28/29.oktober) mellom kl. 7.00 og 16.00.

NB: Maling og farlig avfall må ikke settes ut utenom dette tidsrom da vi riskikerer lekkasjer og tilgrising når det ikke er tilsyn av våre vaktmestere.

Sameiet må betale ca kr 2,40 pr kg levert usorteret restavfall + kjøring m.m.

Det forventes at sameiere selv leverer større fraksjoner avfall til miljøstasjon på Brobekk samt el-avfall til forhandlere/butikker som selger hvitevarer.( Det er flere på Alnabru)

Det er også innsamlingspunkter for brukte klær, blant annet ved Karl Staafsvei. I tillegg er det mulig å benytte minigjenbruksstasjonene feks på Løren, som mottar mindre fraksjoner av de fleste typer avfall.

For øvrig minner vi om at brukbare gjenstander bør gå til ombruk.

Tips: Benytt finn.no for å gi bort gjenstander eller selge de. Da kan du slippe å frakte dette bort selv. Eller meld deg på Facebook gruppe Bytting Ulven.

Mvh

Styret